ERDON Helyi hírek

2010.04.18. 16:55

Csapatépítés az egyik cél

<p>Szatmár megye - Hétvégén a Református Gimnáziumok Diákpresbitériumainak Konferenciáját tartották Szatmáron.</p>

Április 16.–18. között Szatmárnémetiben tartották meg a Romániai Református Gimnáziumok Diákpresbitériumainak Konferenciáját, melynek a szatmárnémeti Református Gimnázium adott helyet. Az immár másodjára megrendezett konferenciát első alkalommal tartották meg a megyeközpontban. A szervezők elképzelései szerint jövőre ismét Húsvét után szervezik meg az eseményt. 2011–ben a ReformátusGimnáziumokDiákpresbitériumainakKonferenciájának Sepsiszentgyörgy lesz a helyszíne.
A hétvégi konferencián a szatmárnémeti tanulók mellett zilahi, sepsiszentgyörgyi, valamint nagyenyedi diákok vettek részt, akik többek között „Egyházi iskolák diákpresbitériumainak közösségformáló szerepe” címmel SomfalviEdit, túrterebesi lelkipásztor, teológiai tanár előadásán vettek részt. A tartalmas előadás interaktív módon zajlott, a diákokat is bevonta az előadó. Az interaktivitáson kívül, a csapatfejlesztési játékok is fontos szerepet kaptak. A konferencián a diákpresbitériumok is bemutatkoztak, valamint értékelték az elmúlt évet és terveikről is beszámoltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!