ERDON Helyi hírek

2010.03.02. 08:40

Ésszerűtlen egyirányúsítást hajtottak végre Szatmárnémeti Carpati II. lakónegyedében

<p>Szatmárnémeti - Ardelean Claudiu, PD-L-s tanácsos felháborodását fejezte ki amiatt, hogy a Carpati II. lakónegyedben a közlekedési bizottság úgy egyirányúsított minden utcát, hogy arról nem kérték ki a lakosok véleményét.</p>

A tanácsos érvként hozta fel azt a tényt, hogy Szatmárnémeti adott lakónegyedében az utcák elég szélesek ahhoz, hogy problémamentesen lehessen két irányból közlekedni rajtuk, egyedül a Ganea utcát lenne indokolt egyirányúsítani, mert a városi busz útvonala érinti az utcát. Kifejtette, hogy az intézkedést köbetően vannak olyanok, akik eddig néhány méternyi utat kellett hogy megtegyenek, amíg kiértek a Lucian Blaga sugárútra, míg most meg kell kerüljék gyakorlatilag a teljes lakónegyedet. Albu Adrian alpolgármester az üggyel kapcsolatban elmondta, hogy valóban indokolt a lakosság panasza, és már egyeztettek is a közlekedésrendészettel, hogy találjanak valamilyen más megoldást a problémára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!