ERDON Helyi hírek

2010.03.03. 15:10

Még lehet jelentkezni a mesemondó versenyre

<p>Szatmár megye - A <strong>Napsugár</strong><strong>Kiadó</strong><strong>és</strong><strong>Alapítvány</strong> az idei tanévben is meghirdetik <strong>Az üveghegyen túl</strong> nevet viselő mesemondó versenyt. A mesemondó verseny megyei szakaszát március 26–án <strong>Szatmárnémeti</strong>ben, az<strong> 5–ös Számú Általános Iskolá</strong>ban tartják meg.</p>

A szervezők a megye minden iskolájából várnak egy I. vagy II. osztályos, illetve egy III. vagy IV. osztályos kisdiákot. Az I–II. osztályosok versenye 12 órától, míg a III–IV. osztályos diákok versenye 14 órától kezdődik. Jelentkezési feltételek: a gyermekek szabadon elmesélnek egy magyar népmesét, mely időtartama nem haladhatja meg a három percet. Jelentkezési határidő március 10. — jelentkezési díj: 5 lej. Érdeklődni és jelentkezni Székely Hajnalkánál lehet a 0749820236–os telefonszámon, illetve a szekely.hajnalka@yahoo.com címen, vagy Dobai Rékánál a 0745268600–ás telefonszámon, illetve a rekaharmat@yahoo.com címen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!