ERDON Helyi hírek

2010.03.04. 12:10

Kék hírek Bihar megyéből

<p>Bihar megye - Szerdán a közlekedési rendőrök a megye útjain razziáztak a szabálysértések és kihágások megelőzése és kiküszöbölése érdekében. 442 büntetést szabtak ki, 51.200 lej összértékben.</p>

Felfüggesztettek hét jogosítványt, öt bűncselekményt  és hét koccanásos balesetet regisztráltak. 124 gyalogost azért büntettek meg, mert nem a kijelölt helyen keltek át az úttesten. 62-en nem viseltek biztonsági övet, 91-en a megengedettnél nagyobb sebességgel hajtottak, ketten pedig ittasan vezettek.

 

Jogsi nélkül. Március 3-án a rendőrök azon kapták A. O. V. 22 éves váradi lakost, hogy jogosítvány nélkül vezetett a megyeszékhelyen. Ugyanígy járt V. C. 59 éves váradi lakos szerda reggel 8.50 óra körül a 76-os országút félixfürdői szakaszán, valamint T.I. 45 éves helyi lakos a mezőtelki útszakaszon. Eljárást indítanak ellenük.

 

Ittasan vezetett. Március 2-ról 3-ra virradó éjjel, 23.30 óra körül a belényesi rendőrök azon érték tetten A. D. 23 éves helyi lakost, hogy alkohol befolyása alatt vezet egy járművet a Horia utcán. Az ügyében tovább nyomoznak.

 

Hamis rendszám. Szerda reggel 8.15 óra körül a magyarcsékei rendőrök tetten érték R. F. 65 éves helyi lakost, amit nem megfelelő jogosítvánnyal vezetett egy hamis ideiglenes rendszámmal ellátott járművet. Bűnügyi eljárást indítottak ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!