ERDON Helyi hírek

2010.03.29. 08:25

Hetedik Ötletbörze

<p>Szatmár megye - Egy csapat sem távozott üres kézzel, minden ötletet értékelt a zsűri.</p>

Péntek délután a HansLinderAlapítvány training központjában tartották meg az immár hetedik alkalommal megrendezett Ötletbörze vállalkozói játék döntőjét. Az expó formájában megszervezett döntőre 18 csapat készítette el vállalkozási tevét és mutatta be a zsűrinek, amely különböző szempontok szerint értékelte a diákok ötleteit. Az idei évben a diákok egy power pointos bemutató segítségével mutatták be ötleteiket, valamint felállított standjaiknál válaszoltak a zsűritagok kérdéseire. 
Eredmények
A legötletesebbek és a legjobban boldoguló csapat a Hám JánosRómaiKatolikusIskolaközpontShokoland csapata volt, jutalmuk egy ukrajnai business tur. Egy háromnapos Románia–Magyarország határon átíveló business turt nyert: a GheorgheDragoşGazdaságiIskolaközpontCandy csapata, a ReformátusGimnáziumFisza csapata, az AurelPopp MűvészetiLíceumIceCenter csapata, az ÉlelmezésiIskolaközpontMagicAge csapata, az ElisaZamfirescuSzakközépiskolaBeauty–Shine és MRA–Confex csapatai, az UnioIskolaközpontMarii Afacerişti csapata, valamint a TasnádiIskolaközpontŞcoalaOnline–Business csapata. Az Infopartner díjat, mely keretében a csapatok eddigi tudásukat bővíthetik, az Unio IskolaközpontEnergica csapata, a GheorgheDragoşGazdaságiIskolaközpontSnail és a RoyalParty csapatai és az UnioIskolaközpontGoldius csapata nyerték. Business simulation-t, mely keretében a csapatok számítógépes szimulációs programok segítségével próbálhatják ki vállalkozási ötleteiket az AurelPoppMűvészetiLíceumArtex csapata, az UnioIskolaközpontMiciiAfacerişti csapata, a sárközújlaki BariţiuLíceumNatural-Team csapata, valamint a GheorgheDragoşGazdasági IskolaközpontNewAge csapata nyerte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!