ERDON Helyi hírek

2010.03.18. 17:47

Felvilágosítás diákoknak

<p>Szatmár megye - Csütörtök&#160;délután az <strong>RMDSZ</strong><strong>szatmárnémeti</strong> székházában a <strong>MIK</strong> és az <strong>SZMDT</strong> közös szervezésében <strong>Oláh</strong><strong>Kata</strong>, a Fiatalok lendületben elnevezésű európai uniós program multiplikátora bemutatót tartott arról, hogyan lehet EU–s pénzekre pályázni.</p>

A diákszövetségek számára szervezett bemutatón a fiatalok többek között azt is megtudhatták, hogy az említett projekt 2007. és 2013. között zajlik, ez idő alatt minden évben vannak prioritást élvező témák. Idén a szegénység, munkanélküliség vagy a globális kihívások témakörben lehet pályázni. Románia idén több mint 4,7 millió eurót hívhat le a program keretében készített projektek révén, erre az összegre fiatalok pályázhatnak. A bemutató célja, hogy a diákszövetségek tagjai minél több lehetőséget tudjanak kihasználni tevékenységeik támogatására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!