ERDON Helyi hírek

2010.02.05. 09:03

Tirle válaszolt Rusnak

<p>Nagyvárad - A Bihar Megyei Tanács elnöke nyílt levéleben utasítja vissza Beniamin Rusnak, a Selina cég tulajdonosának vádjait. Radu Tirle leveléből idézünk.</p>

„(...) Az összes sértő megjegyzés közül, amelyeket a Selina cég tulajdonosa, Beniamin Rus úr használt, az egyetlen, amelyik igazán fáj az az, hogy nem lennék jó keresztény. A többi: kis diktátor , kígyó , paranoiás stb., ami átfutott az agyán, számomra azt a gondolatot igazolja, hogy a vagyon, a pénz, a cégek, bármennyi is van belőlük, nincsenek összefüggésben azzal, hogy valakinek volt-e gyerekszobája. Lehet, hogy nem sikerül jó kereszténynek lennem. De törekszem rá. (...) A zsarolási vád, amellyel Beniamin Rus úr nyilvánosság elé lépett, súlyos dolog, amelyet jó lenne, ha bizonyítana is. Nem értettem a nyilatkozatából, hogy engedett-e a zsarolásnak vagy sem?

Ha megkapta a múzeum felújítási munkálatait, ez azt jelenti, hogy engedett? Rosszul tette. (...). Én azt hiszem, hogy a pénzének és politikai befolyásának köszönhetően Rus úr sok embert szoktatott arra, hogy hogy lehajtott fejjel álljanak előtte. Ez énrám nem érvényes. Rus úr kirohanása kis szelete az utóbbi napokban egyetelen ember, Radu Tirle ellen indított kereszteshadjáratnak. Amint megállapíthatják, a közpénzhez ragadó helyi politikusok és üzletemberek összefognak, hogy legyőzzenek egyetlen embert. Rövid időn belül el fogom magyarázni a bihariaknak, hogy honnan ered, mi indította el ezt az ellenem irányuló tervet, ki eszelte ki és ki áll ezen összehangolt támadások hátterrében.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!