ERDON Helyi hírek

2010.02.26. 10:28

Kátyúzás Váradon

<p>Bihar megye - A Nagyváradi Polgármesteri Hivatal felkérte a nagyváradi útfelújításokkal megbízott céget, hogy végezzen kátyúzási munkálatokat a Szent László téren, az Aradi úton, a Decebal útón, a Mestesugtarilor és a Szaniszló(Eminescu) utcákban.</p>

Petri Csilla a polgármesteri hivatal sajtóosztályának munkatársa arról tájékoztatta lapunkat, hogy az önkormányzat tavaly kötött keretszerződést a város útfelújítási munkálataira a váradi Selina céggel, mely megnyerte az erre kiírt versenytárgyalást. Így ennek a hétnek az elején őket kérte fel a hivatal arra, hogy az említett téren és utakon végezze el az útburkolat-javító munkálatokat. Petri Csilla hozzátette, hogy a kátyúzást a szerződés értelmében BA16 nevű anyaggal, azaz betonnal kevert aszfalttal végzik. A Selinának két hét áll rendelkezésre arra, hogy ezeket  munkálatokat elvégezze, de ha rossz idő lesz, akkor ez az időtartam elhúzódhat három hétig is. Az önkormányzat a kátyúzás befejezése után fizeti ki a munkálatok költségeit. A sajtóosztály munkatársától megtudtuk azt is, hogy az említett útfelújítási keretszerződés az idén tavasszal lejár, így a város hamarosan ismét kiírja az erre vonatkozó versenytárgyalást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!