ERDON Helyi hírek

2010.02.02. 18:13

Újra középpontban a dzsessz

<p>Csütörtök&#160;este 21 órai kezdettel a indiai fúziós dzsessz-zenét játszó <strong>Macro World</strong> zenekar (képünkön), valamint a <strong>Szatmárnémeti</strong>ben már több alkalommal&#160;fellépő&#160;<strong>Cserey Csaba – Stan Tibor</strong><strong>duó</strong> (dob, zongora) koncertezik <strong>Szatmárnémeti</strong>ben a Music at-ben</p>

A dzsessz-muzsika szerelmesei tehát a decemberi „Christmas Jazz” elnevezésű rendezvény után ismét összegyűlhetnek egy felejthetetlen estére a szatmárnémeti szórakozóhelyen.

A közelkeleti zenét, ritmusokat a dzsessz-muzsikával mesterien ötvöző Macro World együttest Emil Gherasim gitáros, zeneszerző, valamint - a már bemutatásra nem szoruló - Cserey Csaba dobművész alkotják. A tavaly nyár végén alakult együttes eddig egy alkalommal lépett közönség elé, a már említett "Christmas Jazz"-en, osztatlan sikert aratva az egybegyűltek között.

A dzsessz-, és a világzene rajongóinak melegen ajánlott az együttes csütörtök esti koncertje.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!