ERDON Helyi hírek

2010.02.19. 12:30

Idősgondozás a lakóhelyen

<p>Nagyvárad - A nagyváradi Ruhama Alapítvány 2010-ben is folytatja a lakóhelyen történő idős- és beteggondozási szolgáltatását úgy Nagyvárad, mint Kolozsvár területén.</p>

A Szociális és Munkaügyi Minisztérium támogatásával megvalósuló szolgáltatásban - mely jelenthet takarítást, főzést, bevásárlást, személyes ellátást, számla kifizetést, stb. - a 2009-es évben mintegy 80 személy részesülhetett. A tavalyi év során 59 kérvény érkezett ilyen jellegű szolgáltatásra, ebből 32-őt hagytak jóvá.

A mindennapi ellátás mellett az időgondozási szolgáltatás különböző társasági rendezvényen való részvételt is magába foglal. Továbbra is jelentkezhetnek az alapítványnál a 0259/479-454-es telefonszámon (illetve a General Magheru sugárút 21 szám 159 lakás alatt) azok az idősek, akik betöltötték a nyugdíjazási korhatárt és mindennapi teendőik elvégzésére segítségre szorulnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!