ERDON Helyi hírek

2010.02.05. 15:58

Elszállítják az elhagyott autókat Nagykároly közterületeiről

<p>A város területén gazdátlanul álló gépjárművek összeszámlálásával és rendszerezésével végeztek az önkormányzat illetékesei. Minderről <strong>Egli Sebastian</strong>, a <strong>Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal</strong> munkatársa tájékoztatta a tanácsosokat.</p>

A város utcáin évek óta találhatóak gazdátlangépjárművek. Ezekről tulajdonosaik véletlenül, de sokkal valószínűbb, hogy inkább készakarva nem vesznek tudomást. A tanácsosok már hónapokkal ezelőtt szerették volna megoldani ezt a látványnak sem túl kedvező problémát, azonban eddig nem volt rá lehetőség. Azonban a gépjárművek tulajdonosainak megtalálása nem volt egyszerű feladat. A nem ritka esetben rendszám nélküli autók leginkább a tömbháznegyedek utcáit csúfítják, egyúttal a forgalmat is nehezítve a szűk útszakaszokon. A következő lépés a roncsautók elszállítása lesz, miután sikerül találnia az önkormányzatnak egy területet, ahova lerakhatják a kocsikat. Továbbá egy céggel is szerződniük kell, amely a szállítást elvégzi majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!