ERDON Helyi hírek

2010.02.04. 17:18

Borversenyt szerveznek Kálmándon

<p>Szatmár megye - Immár 8. alkalommal kerül megszervezésre a <strong>kálmándi borverseny</strong>,&#160;nyilatkozta <strong>Balogh Sándor</strong>, a község polgármestere. A rangos esemény kezdési időpontja február 14., vasárnap 14 óra.</p>

Mint mondta, a versenyre nemcsak kálmándi, hanem más körnéykbeli borász jelentkezését is várják. A nevezési díj mintánként 15 lejbe kerül. A bormintákat áttetsző üvegben adhatják le a jelentkezők, mégpedig két, egyenként 1 literes, illetve három, egyenként 0,7 literes űrtartalmú üvegben. A bormintákat február 12–én, délután 5 óráig adhatják le a gazdák a Kálmándi Polgármesteri Hivatalban. A versenyre az érdeklődőket is várják. A belépő ugyancsak 15 lejbe kerül. A versenyt követően a kálmándiakra jellemző jó hangulatú, bőséges dínom-dánom következik, melyen a versenyben részt vevő borokat is megkóstolhatják a résztvevők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!