ERDON Helyi hírek

2009.09.22. 14:18

Megjelent Nagyvárad és környéke atlasza

<p>Bihar megye - Nagyv&#225;rad Metropolisz<br /> &#214;vezet&#233;nek atlasz&#225;t mutatt&#225;k be<br /> ma, &#252;nnep&#233;lyes keretek k&#246;z&#246;tt a<br /> Nagyv&#225;radi Polg&#225;rmesteri Hivatal<br /> d&#237;szterm&#233;ben. C&#233;gek,<br /> int&#233;zm&#233;nyek ingyen juthatnak hozz&#225;.</p>

Az atlasz két év munkájának gyümölcse, mondta Silviu Octavian Huplea közgazdász, a Stiefel cég romániai kirendeltségének igazgatója. Nagy segítségükre volt a Nagyvárad Metropolisz Övezet Egyesülete, valamint a Bihar megyei Kereskedelmi- és Iparkamara, mind logisztikailag, mind a nyomtatvány népszerűsítésében. Nagyvárad mellett Bihar, Bors, Csatár, Körösgyéres, Nagyürögd, Fugyivásárhely, Pályi, Szentmárton, Szentandrás, Vizesgyán térképe is megtalálható az atlaszban, továbbá Bihar megye térképe, a Metropolisz Övezet térképe, Nagyvárad utcáinak névsora, turisztikai látványosságok és még sok egyéb.
Megrendelhető
Nyolcezer pédányban nyomtatták ki, s ingyenesen bocsátják a cégek, intézmények rendelkezésére, ehhez csak fel kell iratkozniuk a www.HartaOradea.ro honlapra. Amúgy az atlasz 29 lejbe kerül, s ez promóciós ár, mely október végéig érvényes.
Elhangzott: az atlasszal egyidejűleg létrehozták a Nagyvárad Metropolisz Övezetének interaktív térképét, mely szintén a már említett portálon tekinthető meg. Ezzel utcanév vagy cégelnevezés szerint kereshető meg, mi hol van, ezenkívül lehet kicsinyíteni, nagyítani, szűrni bizonyos információtípusok szerint.
Jövőre ismét
Adrian Foghiş, a Nagyvárad Metropolisz Övezet igazgatója kiemelte az információ fontosságát mind a vállalkozók, mind a közösségek szempontjából. Constantin Badea, a Bihar megyei Kereskedelmi és Iparkamara vezérigazgtója elmondta: a kilencvenes években jelentették meg Hajdú-Bihar megyével közösen az első Bihar megyét bemutató nyomtatványokat, nagyon fontos, hogy legyen mit mutatni megyénkről a befektetőknek.
Mivel az atlasz kiadása sikeresnek bizonyult, 2010-ben ismét szeretnék megjelentetni, s ez már az ipari parkkal kapcsolatos információkat is tartalmazni fogja.
Neumann Andrea

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!