ERDON Helyi hírek

2009.01.04. 14:46

Jónak lenni idén is

<p>„Reménnyel és bizalommal tekintünk az új évre. Tesszük a dolgunkat, hogy a hozzánkfordulóknak tudjunk segítségére lenni, és ha gondokkal küzdenek, akkor legyen ki őket meghallgassa és célünk, hogy a erőfeszítéseikben továbbrais támogatjuk őket” — mondta el 2009–es évre szóló terveit Koczinger Tibor a szatmárnémeti Hans Lindner Alapítvány ügyvezető igazgatója.</p>

Az alapítvány munkatársai az idei évben is szeretnék, hogy lehessen bennük megbízni és bizzanak meg bennük az emberek. Az alapítvány idei évre szóló mottója: „Jók akarunk lenni és jót akarunk tenni”. Amint azt az ügyvezető igaygató elárulta munkatársaival készülnek arra, hogy az első napokban kiértékelik a 2008–as évet. Elmondása szerint nagyon évet zárt az alapítvány, mert sikerült az új időkhöz és változó igényekhez igazítani az ajánlatainakt és úgy érzik, hogy a szatmárnémeti lakosok is partnereik voltak. Sok jót tapasztaltak, és a szatmáraik jóvoltából is sikerült segíteni a rászorulóknak. „Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt évben sok adományt sikerült gyűjtenünk a lakosok segítségével, és sokan fordultak hozzánk bizalommal” — mondta Koczinger Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!