ERDON Helyi hírek

2009.01.12. 16:08

Civil szervezetek találkozója

<p>Nagykároly - Szombat délelőtt került sor arra a nyílt fórumra, melyen Varga Attila képviselő és Kovács Jenő polgármester válaszolt a meghívásnak eleget tevő és jelenlévő szervezetek képviselőinek kérdéseire.</p>

Az interaktív beszélgetés nagyon tanulságos volt, hiszen a jelenlévők olyan pályázati lehetőségekről szerezhettek tudomást, melyekből jövőbeli terveiket finanszírozhatják. Több más csoport, szervezet és egyesület mellett a nagykárolyi HÁLÓ csoport tagjai is jelen voltak a megbeszélésen. Hompoth Mária, a csoport tagja lapunk kérdésére válaszolva elmondta, sokat tanulhattak a megbeszélésen. Olyan pályázati lehetőségek nyíltak meg előttük, melyekről enélkül a találkozó nélkül nem volt lehetőségük értesülni. A kapcsolatteremtésre és az ismerkedésre is ragyogó alkalom volt mindez.

A jelenlévők megegyeztek abban, hogy létrehoznak egy levelező fórumot, melynek keretén belül, az interneten keresztül is tartják a kapcsolatot. Nem csak az egymás közötti kapcsolattartásról szólna mindez, hanem arról is, hogy megismerjenek más szervezeteket. Egymás gondjait és sikereit is megbeszélhetnék, így fejlődhetnének együtt, tovább. Azok a szervezetek, akik szeretnék felvenni a nagykárolyi csoportokkal a kapcsolatot az alábbi emailcímen megtehetik azt: civilszerv@yahoogroups.com.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!