ERDON Helyi hírek

2008.12.29. 13:34

Óévbúcsúztató táncos mulatság

<p>Nagyvárad – A Nagyváradi Magyar Diákszövetség (NMD) az év utolsó előtti napján Néptáncgálát szervez, melyre december 30-án, kedd délután 18 órától, az Ady Endre Líceum Dísztermében kerül sor.</p>

A gálán fellép az érmihályfalvi Nyíló Akác Néptánceggyüttes, az érsemjéni Ezüstperje Néptánceggyüttes, valamint a micskei Görböc Néptáncegyegyüttes, akik látványos produkciójukkal szórakoztatják majd a nagyérdeműt. A Néptáncgála immár harmadjára kerül megrendezésre és már az elmúlt években is sok nézőt csábított magához a magyar kultúra. Az idei gála viszont azért is rendhagyó, mert a műsorok befejeztével egy táncház keretein belül még a nézőknek is lehetőségük nyílhat a táncra. A szervezők sok szeretettel várják a résztvevőket. Az ünnepi hangulatról és meleg fogadtatásról a táncosok mellett tea, zsíroskenyér és forralt bor gondoskodik majd. A rendezvény mindenki számára ingyenes!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!