ERDON Helyi hírek

2008.12.19. 07:19

Nem adta meg az elsőbbséget

<p>Szatmár megye - Pénteken hajnalban két óra körül súlyos közlekedési baleset történt Sárközújlak és Gombáspuszta között. Egy Audi és egy Mitsubishi ütközött össze. <DIA alt="Baleset 2008.12.19" height="800" width="960"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Baleset_2008_12_19/index.shtml , SERIE ,960,800)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Baleset 2008.12.19" src="http://apps.erdon.ro/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Gombáspuszta és Sárköz között, a Halmi felé vezető letérőnél csütörtökről péntekre virradó éjjel közlekedési baleset történt. Cristea Roxanától, a Szatmár Megyei Rendőrfelügyelőség sajtószóvivőjétől megtudtuk, hogy a baleset okozója az az Audi A4–es típusú személygépjármű volt, amely nem adta meg az elsőbbséget a Mitsubishi L200–as személygépjárműnek. Az ütközés következtében az Audi kisodródott a mezőre. Az Audiban három 20 és 25 év közötti fiatalember tartózkodott.

A helyszínre kiszállt a tűzoltóság speciális mentési alakulata két autóval, de még egy rohammentő is megjelent a helyszínen. A baleset következtében a fiatalemberek zúzódásokat szenvedtek, de az ellátást követően sérüléseik nem igényeltek további kórházi kezelést. A híresztelések szerint a vétkes gépjármű vezetője elhagyta a helyszínt, a rendőrség sajtószóvivője azonban cáfolta ezt a hírt, és hozzátette, hogy a gépjárművezetőtől vérmintát is vettek, hogy megállapítsák, fogyasztott–e alkoholt a balesetet megelőzően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!