ERDON Helyi hírek

2008.12.05. 17:49

Kisvonatot kapott Szatmárnémeti

<p>Szatmárnémeti - Péntek 17 órától kisvonat indult a Transilvania sugárútról, gyerekekkel megrakodva. A Polgármesteri Hivatal szervezésének köszönhetően a kisvonat több kört tett meg a Közigazgatási Palota és az Aurel Popp utca között.</p>

A kis utasok közül — mivel több érdeklődő is volt, mint ahány hely — elsőbbséget élveztek azok a gyermekek, akik még nem töltötték be a 10. évüket. A szülők csak gyalogosan kísérhették el gyermekeiket az utazásra. A gyerekek az Aurel Popp utcában találkoztak a Mikulással 18 órakor, akitől édességeket kaptak. A gyerekek az ajándékozást és a vonatozást is nagyon élvezték.

Eztuán az ajándékozó Mikulás is felült a kisvonatra. Ma délután 4 órától újból indul a gyerekekkel a kisvonat, és egészen 7 óráig folyamatosan szállítja majd a vonatozni vágyó gyerekeket. A tervek szerint tavasztól már rendszeresen közlekedni fog a kisvonat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!