ERDON Helyi hírek

2008.12.29. 16:33

Kasszafúrók Szentandráson

<p>Bihar megye - December 27-én délben értesítették a szentandrási rendőröket, hogy egy elhagyott Dacia Logan személygépkocsi és egy széf hever a Pece patak mellett. Mint kiderült, a jármű a helyi Polgármesteri Hivatal tulajdonában állt.</p>

A nyomozás során kiderült, hogy a december 27-re virradó éjszakán ismeretlen tettesek behatoltak a Polgármesteri Hivatal épületébe, ahonnan elloptak egy széfet, mintegy 4.000 lejjel. A páncélszekrényt a hivatal udvarán álló autóba tették, majd a község szélére szállították. Mint utólag kiderült, feltörni végül egy sarokcsiszolóval sikerült a leleményes elkövetőknek, így végül csak könyvelési iratokat, 5 mobiltelefont és 60 lejt hagytak maguk után. A nyomozás azt is kiderítette, hogy a betörésért a polgármesteri hivatal is felelős, nem rendelkezett riasztóval és megfigyelő kamerával, illetve a széf sem volt betonba ágyazva. A nyomozás tovább folyik, a tetteseket eddig nem tudta kézrekeríteni a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!