ERDON Helyi hírek

2008.11.24. 09:48

Teltházas nótaest a várad-velencei kultúrotthonban

<p>Nagyvárad - A várad-velencei, a csillagvárosi és a szőlősi RMDSZ-szervezetek vasárnap nótaestet rendeztek a velencei Római-Katolikus Kultúrotthonban. Közel háromszáz személy volt jelen.</p>

A nagyvárad-velencei RMDSZ-körzet által szervezett mulatságok, nótaestek mindig is nagy népszerűségnek örvendtek a helyiek körében, és az sem ért soha meglepetésként senkit, ha netalán a város másik felében lakó ismerőseivel, barátaival találkozott valamelyik rendezvényen. Az idők múltával az összejövetelek népszerűsége semmit sem veszített a fényéből, sőt, egyre csak fokozódott. A legbeszédesebb bizonyíték erre az a tény, hogy a legutóbbi esemény előtt már jónéhány nappal ki lehetett volna akasztani az ajtóra a "Megtelt"  felíratot, ugyanis ha még több személy jelentkezését elfogadják, nekik csak a csilláron lógva  tudtak volna helyet szorítani.

Hatodik alkalommal

Az est sztárvendégei: Szabó Eszter és Drágán Lajos az idén immár hatodik alkalommal léptek fel a velencei kultúrotthonban, népszerű magyar nótáknak és operett slágereknek az eléneklésével örvendeztetve meg a hallgatóságukat. A talpalávalót Szőcs Lőrincz és zenekara húzta, a nótázásba pedig Ozsváth József magánénekes is "beszállt". Az egybegyűlteket Cservák Miklós körzeti RMDSZ-elnök köszöntötte, majd dr. Sarkady Zsolt jogász, szenátorjelölt, Kállay László tiszteletes, képviselőjelölt és Biró Rozália alpolgármester hívták fel a figyelmet a közösség megtartó erejére és a szavazáson való aktív részvétel fontosságára. A szervezők által biztosított finom töltött káposztának az elfogyasztása után a jó kedv a tetőfokára hágott, a jelenlevők többsége együtt énekelte a fellépőkkel a közismert számokat.

Ciucur L. Antonius

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!