ERDON Helyi hírek

2008.11.23. 12:59

Szülők bálja

<p>Szatmárnémeti - Péntek este a Hám János Római Katolikus Iskolaközponthoz tartozó Szent Alajos Konviktus adott otthont a már hagyománynak örvendő szülők batyusbáljának az Adsonatum Szülőegyesület szervezésében.</p>

A bálnak minden évben jótékonysági célja is van, ezúttal az iskolaközpont tornatermének felújítására gyűjtöttek a szülők. A meghitt és családias hangulatú estet az iskola igazgatója, Ádámkó István, nyitotta meg, aki nagy örömmel számolt be arról, hogy az iskola szülőközösségére bármikor számíthat, sőt, van amikor a szülők keresik fel kölünböző ötletekkel — legutóbb egy szánkópálya építésével keresték fel az igazgattót, melyet az iskolaközpont erdődhegyi erdei iskolája mellett szeretnének megvalósítani a szülők.

Az est során többek között fellépett az Artemis kórus, valamint a tanári kar is készült népdalokkal és táncokkal tarkított rövid műsorral. Emellett Nagy Orbán és Nagy Anikó mutatott be egy rövid jelenetet, mely az írástudatlanságról szólt. A szülők és tanárok közösen vettek részt vetélkedőkön — activity, költői verseny, táncverseny stb. —, majd tombola és buli zárta az estet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!