ERDON Helyi hírek

2008.11.05. 16:17

Rövidhírek Biharból

<p>Zebrán gázolt. Kedden reggel fél nyolc tájban a nagyváradi Aradi úton megfelelően kijelölt gyalogátkelőn ütött el egy szabályosan átkelő 43 éves nőt a váradi 29 éves S. A. J. személygépkocsijával. Az áldozatot kórházba vitték sérüléseivel.</p>

Ütköztek. A 76-os országút kisszedresi szakaszán a bontesdi 19 éves D. N. balra kanyarodva Volkswagen Passatjával nem vette figyelembe, hogy a belényesi 24 éves J. F. L. előzni kezdte őt Volkswagen Golfjával, és összeütköztek. A vétkes autós ráadásul a folytonos felezővonalat is semmibe nézte. A Golfban utazó 24 éves nőt kórházba vitték sérüléseivel.

Gyalogosbalesetek. Kedden délután fél négy tájban a váradi Dacia sugárúton szabálytalanul kelt át egy 15 éves lány, s a 25 éves I. I. F. elütötte őt személygépkocsijával. Az áldozat kórházba került sérüléseivel. Az 1-es országút körösújlaki szakaszán 5 óra előtt pár perccel történt baleset: egy út mentén gyalogló 38 éves nőre ráesett egy mellette elhaladó teherautó nem rögzített rakományának egy darabja. Az áldozatot kórházba vitték sérüléseivel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!