ERDON Helyi hírek

2008.11.03. 17:16

Rövidhírek Bihar megyéből

<p>Bennrekedt. Szombaton délután fél három tájban kétségbeesetten hívta a tűzoltókat egy édesanya, akinek 10 éves kislánya bennrekedt második emeleti tömbházlakásukban; leblokkolt a bejárati ajtó zárja, sem kivülről, sem belülről nem tudták kinyitni. A Seleusului utcában történt az eset ezúttal, a helyszínre létrásautóval érkezett lánglovagok az ablakon át jutottak be az apartmanba, s kinyitották az ajtót. A bennrekedt gyermek jól volt, nem esett baja.</p>

Lakástűz. A nagyváradi önkormányzat tulajdonában lévő Iuliu Maniu utca 75. szám alatti lakatlan ingatlanban keletkezett tűz szombaton éjszaka valamivel éjfél előtt. A lángok valószínűleg egy parázsló cigarettacsikk miatt csaptak fel, s beborították a tetőt. Hozzávtőleg 100 lejes anyagi kár keletkezett, mire végeztek az oltással, elégtek a gerendák s a cserepek 10 négyzetméteren.

Felborult. Szokányban egy mezőgazdasági úton dombon felfelé haladva borult fel egy sóderrel megrakott traktor pénteken délután, megcsúszott a sárban, s vezetője, a elvesztette uralmát fölötte. Az utánfutóban utazó 49 éves C. M. E. S. amikor észlelte, hogy dől a jármű, kiugrott, és súlyosan megsérült, kórházba vitték.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!