ERDON Helyi hírek

2008.11.06. 14:43

Megerőszakolták a hatodikos kisfiút

<p>Megverték és megerőszakolták Târgoviştén a 12. sz. Általános Iskola egyik tanulóját. Három diáktársa követte el a tettet.</p>

Tizenhárom éves mindössze az a diák, akit megvertek és megerőszakoltak a mai nap folyamán társai. Ioana Preda, a Dâmboviţa megyei rendőrség szóvivője elmondta: a târgovişte-i egyik munkásszállón történt az eset. A szálló közel van az iskolához. Az áldozatot három társa kezdte el fenyegetni majd ütlegelni, ezt követően a szálló első emeletére hurcolták, ahol orális nemi aktustra kényszerítették. Az ütlegelésben mindhárom diák részt vett, de a nemi aktusra csak kettő (egy 12 és egy 14 éves) kényszerítette a 13 éves diákot.

Az esetet az iskola egyik tanárnője jelentettea rendőrségnek, miután észrevette, hogy egyik diákján külsérelmi nyomok vannak és az illető zavartan viselkedik. Ezt követően a diák elmondta tanárnőjéneka történteket. Egyelőre szemtanúk nincsenek, a vizsgálat azonban folytatódik. Az erőszak elszenvedője 8-9 napos orvosi kezelésre szorul. Róla már kiderült, nevelőanya gondozásában van. Emiatt a gyermekvédelmi hatóságok is bekapcsolódtak az ügybe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!