ERDON Helyi hírek

2008.11.09. 12:53

Együtt báloztak vállalkozók és politikusok

<p>Félixfürdő - Péntek este a Bihar Megyei Vállalkozók Szövetsége (FPB) bált rendezett a félixfürdői International Szállodában. A nagyvilági esemény díszvendége Radu herceg, Mihály király veje volt.&#160;</p>

A Bihar Megyei Vállalkozók Szövetsége (FPB) által rendezett idei bál immár a kilencedik volt a sorban. A szervezők által az év társadalmi eseményének kikiáltott rendezvényen több mint kétszázan vettek részt, a munkáltatókon kivül számos helyi politikus és közéleti szereplő (például Ilie Bolojan polgármester, dr. Gheorghe Carp alpolgármester, Radu Ţîrle megyei tanácselnök, Mircea Ghitea prefektus, Ioan Micula, a Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara vezetője, Ioan Mintaş, a Kis- és Középvállalkozások Helyi Tanácsának az elnöke) is eleget tett a meghívásnak. Az est díszvendége Radu herceg, Mihály király veje volt, akit a rangjához méltó fogadtatásban részesítettek. Ahogy egy jó és figyelmes házigazdához illik, az érkezőket Ioan Lucian, a Vállalkozók Szövetségének az elnöke fogadta egy-egy pohár pezsgővel, majd a vendégeket csinos hostessek kisérték a számukra fenntartott asztalokhoz.

Változatos program

A finom ételeken és a márkás italokon kivül a változatos műsor  is nagy mértékben hozzájárult ahhoz, hogy a jelenlevők remekül érezzék magukat. Bemelegítésképpen két fiatal váradi tehetség, Gabriela Bugle és Alexandru Cristea énekelt közismert slágereket, majd divatbemutató következett az Amalia Judea Art and Fashion  modellügynökség manökenjeinek a közreműködésében. Az Ars Nova Táncakadémia  és a Feeling Dance Sporttáncklub  tagjai hírneveikhez méltó, színvonalas produkciókkal lepték meg a közönségüket, Picky váradi előadóművésznek és Andra bukaresti énekesnőnek a dalai pedig arra sarkallták a hallgatóságot, hogy együtt daloljon és táncoljon a fellépőkkel. A bál ünnepélyes hangulatát tovább fokozta az FPB által odaitélt Kiválóssági Díjaknak  az átadása. Különböző kategóriákban számos munkaadó részesült ebben az elismerésben. A gazdasági újságírás szekcióban Valentin Budának, a Jurnal Bihorean főszerkesztő-helyettesének járt a taps, az Év politikusa címet pedig a Vállalkozók Szövetsége szerint Ilie Bolojan polgármester érdemelte ki.

Ciucur L. Antonius

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!