ERDON Helyi hírek

2008.11.24. 17:16

A KMDSZ fergeteges Gólyabálra hívja a kincses város diákjait!

<p>Kolozsvár – A Kolozsvári Magyar Diákszövetség Gólyabálja idén december 12-én kerül megrendezésre, amelyre várnak minden szórakozni vágyó egyetemistát. <A href="http://apps.erdon.ro/download/erdontipps/plakat.pdf"><IMG height="10" src="http://www.erdon.ro/SysRes/Sites/ERDON/Pics/Icons/download.gif" width="9" border="0" /><B>plakat</B></A> [pdf - 599KB]</p>

A KMDSZ által szervezett Gólyabál leírását egyszerűen két szóban lehet összefoglalni: jó társaság és szórakozás. Az idei, XIX. Gólyabál fűszerezve lesz különböző, érdekesnél érdekesebb programokkal, vetélkedőkkel, és természetesen koncerttel, bulival. A fergetegetes bulit megelőzően sorra kerül a gálaest, melyre minél több elsőéves gólya jelentkezését várja a szervezők csapata. A gálaest 17 órakor kezdődik az egyetemisták által jól ismert Studházban, a házigazda a Szomszédnéni Produkciós Iroda lesz. A vetélkedők után kerül sor a fődíj kiosztására, mely természetesen az est gólyapárjának lesz a jutalma. A fődíj idén egyhetes görögországi nyaralás a Nikytour jóvoltából. Ezenkívül az est házigazdája természetesen gondoskodni fog a tartalmas szórakozásról is.

A gálaestet lezárva a XIX. Gólyabál fő attrakciója a Bikini együttes koncertje lesz, amelyet DJ Spigiboy követ, az éj hátralévő részében ő szolgáltatja a zenét. A Bikini-koncertnek a kolozsvári Sportcsarnok ad otthont. A bulira mindenkit sok szeretettel várnak a szervezők.

A koncertre jegyek kaphatók a KMDSZ-irodában (Petőfi Sándor - Avram Iancu - utca 21. szám), a Paprika Rádió székhelyén (Gyufagyár utca - str. Fabricii de Chibrituri - 13-21. szám) és a Pavlov utca 24. szám alatt.

Jegyárak:

- 19 lej elővételben (nem KMDSZ tagoknak)

- 12 lej elővételben (KMDSZ tagoknak)

- 25 lej helyszínen mindenkinek (ha még kapható lesz)

További információt a www.kmdsz.ro honlapon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!