ERDON Helyi hírek

2008.10.24. 14:49

Tiszta Amerika: szex, drogok, verekedés Temesváron

<p>Temes megye - Akciófilmbe illő jelenetek: szex, drogok és verekedés csütörtök éjjel a temesvári Take Ionescu sugárút környékén.</p>

A cselekmény főhőse három aradi fiatalember, akik szórakozni érkeztek Temesvárra, de végül a rendőrőrsön kötöttek ki. Egy újságban olvasták a felejthetetlen szexuális szolgáltatásokat ígérő fiatal lányok hírdetését, aminek nem tudtak ellenállni. Egyikük elment a megbeszélt helyre, egy Take Ionescu utcai lakásba, ahol a tarifákról tárgyalt a lányokkal, míg társai türelmetlenül vártak rá. Megunván a várakozást bementek a lépcsőházba, ahol hangoskodva és az ajtón dörömbölve adták türelmetlenségüknek jelét. A lakók kihívták a lakás tulajdonosát, azaz a lányok futtatóját, aki barátaival érkezett a helyszínre és ellátták a “kívül rekedtek” baját.

A harmadik, a lakásban maradt férfinek nem sok ideje maradt a felöltözésre, ijedtében kiugrott az első emeleti lakás ablakán és elmenekült a helyszínről. Időközben a rendőrség is megérkezett, akik őrizetbe vették a verekedőket és a lányokat. A harmadik férfit Aradhoz közel, menekülés közben, egy taxiban értek el. A lakásban hasist és canabist találtak, ugyanakkor egy jegyzetfüzetet, melyben a lányok “könyvelést” vezettek a szolgáltatásaikról, melyeknek ára 25 eurótól 300 euróig terjedt. A három egyetemista hölgyet Sorina B. (18 éves), Florica M. (18 éves) valamint Angela T. (19 éves) drogfogyasztás és prostitució vádjával vették őrizetbe a rendőrök. Egyikőjükről kiderült, szülei 4 hónapja jelentették a rendőrségnek  eltűntnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!