ERDON Helyi hírek

2008.10.31. 11:38

Több rendőr a határsávban

<p>Románia több közlekedési rendőrt vezényelt a Magyarországgal közös határ zónájába. azért döntöttek így, mert operatívabbá akarják tenni az ellenőrzéseket és könnyebbé a közlekedést ezen a hétvégén, amikor is érvénybe lép a magyar hatóságok által eldöntött néhány szigorítás.</p>

Ez lényegében a nehézgépjárművek magyarországi közlekedésének további szigorítását jelenti, ugyanakkor a határzónában is nagyobb forgalom várható a halottak napja kapcsán. Ugyanakkor minden közös határátkelőn tartalékszemélyzet is szolgálatban lesz. A román szervek ugyanakkor a torlódás elkerülése végett javasolják, hogy mindenki a hozzá közelebb eső átkelőt válassza, így a Bihar megyei Bors, Szalonta, Érmihályfalva és Székelyhíd mellett működik még a Szatmár megyei Csanálos és Pete,akárcsak a Temes megyei csanádi, valamint az Arad megyei nagylaki, Tornya és Gyulavarsánd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!