ERDON Helyi hírek

2008.10.24. 17:59

Rövidhírek Bihar megyéből

<p>Elütötték. Csütörtökön reggel 10 óra tájban a szalontai Cantacuzino és Crisan utcák kereszteződésében óvatlanul indult át az úttest túloldalára a helyi 79 éves S. I. , s a szintén szalontai 22 éves T. N. elütötte őt személygépkocsijával. A néni könnyebben sérült meg, s nem engedte, hogy kórházba vigyék.</p>

Lopásgyanús. A 18 éves csatári K. J.-t azzal gyanúsítják, hogy szeptember 19-én ellopott egy 150 lejt érő motoros gumicsónakot és egy pár evezőt egyik falubelijétől. A kár csak részben térült meg, a nyomozás még folytatódik.

Munició. Négy percen belül értek ki a tűzszerészek csütörtökön egy nagyváradi riasztás helyszínére, az Europa lakónegyedbe, ahol második világháborúból visszamaradt kézigránátot talált egy cégtulajdonos, miközben a földet egyengette két épület között. A municiót biztonságban elszállították.

Marad a régi. A Magisztrátus Legfelsőbb Tanácsának ügyészekkel foglalkozó részlegén egyöntetű szavazással hagyták jóvá, hogy az Országos Korrupcióellenes Igazgatóság (DNA) 5 vezető beosztását a szeptember 19-én javasolt ügyészek töltsék be. Az öt között van a nagyváradi területi iroda régi-új vezetője, Ioan Moldovan.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!