ERDON Helyi hírek

2008.10.23. 15:45

Rövidhírek Bihar megyéből

<p><P>Ütköztek. A nagyváradi Dimitrie Cantemir és Jean Jaures utcák kereszteződésében szerdán délután háromnegyed három tájban baleset történt, a 60 éves P. E. E. Ford személygépkocsijával balra kanyarodáskor nem adott elsőbbséget egy szabályosan közlekedő Dacia Logannek, és összeütköztek. A vétkes sofőr s a Logan 55 éves utasa könnyebb sérüléseket szenvedtek.</P></p>

Tűz a hálóban. Szerdán délután háromnegyed hét tájban tűz ütött ki a Mihai Pavel utca 4. szám alatti ingatlan hálószobájában, valószínűleg egy meghibásodott aljzat miatt. Egy ezer lejt érő bűtordarab vált a tűz martalékává, de senki nem sérült meg.

Égett a takarmány. Szerdán egy vizesgyáni takarmányraktárban csaptak fel a lángok, úgy tűnik, valaki szándékosan szította a tüzet. Mire a helyszínre riasztott lánglovagok végeztek az oltással, 200 köteg lucerna teljesen, másik 200 köteg meg részben megégett. Egy üvegszálas víztartáj, egy motoros szivattyú és a raktár tetőzete is szétégett, a kár érétkét 10 ezer lejre becsülték.

Letartóztatták. Tegnap már hírül adtuk, hogy egy 21 éves Pelbárthidai fiatalembert emberölés és többszöri betöréses lopás gyanújával vettek őrizetbe hosszas bújkálás után, országos és nemzetközi elfogatóparancs alapján. Szerdán letartóztatták 30 napra. A 65 éves áldozatra szeptember 19-én találtak rá a vádlott B. Zsolt otthonában, miután annak testvére jelentette az eltűnését. A bocorvos igazolta, hogy a férfi erőszakos halált halt, megfulladt, miután több bordáját s a mellkascsontját eltörték. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!