ERDON Helyi hírek

2008.10.22. 16:44

Kelemen Hunor — másképp

<p>Az Erdély Online is meghívót kapott arra az online kávézásra, amelyet Kelemen Hunor, az RMDSZ színeiben induló képviselőjelölt, szervezett meg.</p>

A kommunikáció modernebb formájára nyitott újságírók október 22—én 13 órakor a Yahoo Messengeren keresztül tehették fel kérdéseiket Kelemen Hunornak a most induló honlapjával, a blogjával, a november végi választásokkal, a kampánnyal, de akár a magánéletével vagy szokásaival kapcsolatban is. A konferencia beszélgetésben résztvevő tíz újságíró nem kérette sokáig magát, a kérdések kisebb—nagyobb intenzitással záporoztak a jelölt felé. A beszélgetésnek fiatalos lendülete és maga az ötlet alátámasztotta Kelemen Hunor szavait, mely szerint “dinamikus, az embereket közvetlenül megszólító, az emberek gondjaira figyelő kampányt tervezünk”. Kelemen Hunor eddig is azon kevés politikus közé tartozott, akik blogjukon (személyes, internetes napló) keresztül is megszólították a választóikat vagy éppen az újságírókat, de reméljük, hogy az ötlet, amelyet most kivitelezett, másokat is megihlet, és valóban közelebbi kapcsolatba kerülhetünk a képviselő— vagy szenátorjelöltekkel.

 

A közel másfél órás beszélgetés teljes anyag Innen tölthető le: A beszelgetes szovege [.doc - 135KB]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!