ERDON Helyi hírek

2008.10.11. 12:13

Ingyenes tanfolyam

<p>Szatmárnémeti - Anderco Radutól, a szatmárnémeti Lakossági Ügyfélfogadó és Információs Központ vezetőjétől megtudtuk, hogy a tervek szerint az október 20. és november 5. közötti gondnokképző tanfolyamon részvevők CD–t kapnak majd, amely az elsajátítandó tananyagot tartalmazza.</p>

Így a jegyzetelés mellett, aki teheti, otthon számítógépen is tanulmányozhatja az anyagot.

Meghívottak

A szervezők a soron következő képzésre a Szatmánémeti Rendőrfelügyelőség égisze alatt működő Polgárközeli Rendőrség munkatársait is meghívják, akik arról tájékoztatják hallgatóságukat, hogy milyen kérdésekkel és problémákkal fordulhat hozzájuk a lakosság. A Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége, vagyis a tűzoltóság képviselői is a meghívott előadók sorába tartoznak, ők a balesetek megelőzéséről, a vészhelyzetekben való teendőkről stb. tartanak eligazítást. A tanfolyamra való beiratkozáshoz szükséges az érettségi diploma fénymáslata, a személyazonossági igazolvány fénymásolata és a jelentkezési lap kitöltése. Bővebb információk a szatmárnémeti polgármesteri hivatal földszintjén található információs irodában vagy a 0261–807574–es telefonszámon kaphatók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!