ERDON Helyi hírek

2008.09.28. 13:42

Nem totojáznak a Toyoták

<p>Nagyvárad - Szombaton és vasárnap nyilvános teszthétvégét szervezett Nagyváradon a Toyota helyi képviselete. A bázist a Kossuth (Independentei) utcai parkolóban állították fel, “hogy ne kelljen az embereknek kimenni a Kolozsvári útra, ha ki akarják próbálni a kocsikat” – mondta Székely Zoltán marketingfelelős</p>

Megtudtuk azt is, hogy az autókkal általában a városi temetőig lehet elvezetni és vissza, de ha az ügyfél szeretne egy másik útvonalat, ahol úgy érzi, jobban tudja tesztelni az autót, akkor másfelé is hajthat. Egy teszt körülbelül fél óráig tart, de ha az ügyfél alternatív útvonalat választ, akkor ez az idő hosszabb is lehet. A képviselet tizenhárom Toyotát és két Lexust, az egész romániai modellskálát kivitte a parkolóba. Székely Zoltán hozzátette, hogy szombaton körülbelül negyven tesztelő volt, vasárnap délig pedig három. “Addig vagyunk itt, ameddig jönnek az érdeklődők, de ha kilenc és tíz között nem jönnek, akkor valószinűleg sátrat bontunk” – teszi hozzá végül Székely Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!