ERDON Helyi hírek

2008.09.26. 08:47

Három butikot elszállítottak

<p>Kovászna megye – Sepsiszentgyörgy önkormányzata lebontatja az összes roncsbutikot. A városháza munkatársai az elmúlt időszakban ellenőrizték a város közterületén működő több tucat butik jogi hátterét, s az illegálisan felállított építményeket felszólítás után elszállítják.</p>

Antal Árpád polgármester elmondta, a városban, közterületen található közel félszáz építményből mindössze 6 butik rendelkezik érvényes engedéllyel, a többiek sorsáról most döntenek. A tervek szerint hetente 2-3 ilyen építményt szállít el a városháza, hármat már el is vittek a kertészet alkalmazottai.
A butikok után a piacok következnek, azok képén is javítani kellene.
Rendet kell rakni Sepsiszentgyörgyön, jelentette ki Antal Árpád polgármester, aki szerint a lakók többsége egyetért ezzel, persze addig a pontig, amíg a saját maga rendetlenségét nem fenyegeti az esetleges takarítás. Például ilyen helyzetben van az Olt partján immár 20 éve törvénytelenül termesztők népes csapata, vagy a tilosban parkolók – magyarázta a városvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!