ERDON Helyi hírek

2008.04.03. 16:03

Tanügyi kiállítás nyílt Szatmárnémetiben

<p>Szatmárnémeti – Csütörtökön nyílt meg az a tanügyi témájú kiálltás, mely két két napon át várja az érdeklődőket. <A href="http://video.erdon.ro/members.erdon1/flv-kiallitas_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG class="ERDON_RTEimg" height="13" alt="" src="http://media.erdon.ro/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

Csütörtök délelőtt a Szatmárnémeti Szakszerveztek Művelődési Házában didaktikai szemléltető ezközök, valamint iskolai és óvodai bútorzatok kiállításának megnyitójára került sor. A megnyitón többek között részt vett Ilyés Gyula polgármester, Radu Bud prefektus, Viorel Buda főtanfelügyelő, Kónya László főtanfelügyelő–helyettes, valamint Matekovits Mihály a tanügyminisztérium ügyvezető igazgatója is. A laboratóriumok felszereléseit, valamint az óvodai játékokat, nemcsak megtekinthették az érdeklődők, hanem ki is próbálhatták azokat. A gyermekek birtokba is vették a számukra kialakított játszósarkot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!