ERDON Helyi hírek

2008.04.02. 13:52

Országos nyilvántartás

<p>Szatmár megye - A Szatmárnémeti Szociális Gondozói Hivatal munkatársától Dumbravescu Ralucatól megtudtuk, hogy Brassó–Pojánán a szociális szolgáltatások területén tevékenykedő szakemberek közgyűlésén vett részt.</p>

A Szatmárnémeti Szociális Gondozói Hivatal munkatársától Dumbravescu Ralucatól megtudtuk, hogy március 28–án, Poiana Brassóban a szociális szolgáltatások területén tevékenykedő szakemberek közgyűlésén vett részt. A jelenlévők beszámoltak a mindennapi munkájuk során szerzett tapasztalataikról. A megyék képviselői megeggyeztek abban, hogy szükség van a kölcsönös tapasztalatcserére. Ennek az az előnye, hogy tanulni lehet a más megyékben dolgozó munkatársak jó és rossz tapasztalataiból eggyaránt. Az is fontos, hogy az érvényben lévő törvényeket a szociális szektorban tevékenykedő szakemberek pontosan alkalmazzák, a későbbi fennakadások és félreértések elkerülése végett. Egy, az egész országra kiterjedő nyilvántartás elkészítését is elhatározta a közgyűlés, amelyben minden, az országban nyilvántartott szociális eset megtalálható lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!