ERDON Helyi hírek

2008.04.17. 17:52

Kék hírek Bihar megyéből

<p>Bihar megye - <STRONG>Ellenőrzés.</STRONG> A Bihar megyei határrendőrök folytatták szerdán is balesetmegelőző ellenörző sorozatukat, és 20.350 lej összértékben szabtak ki bírságot a leleplezett 157 szabálysértőre. Köztük 36 gyorshajtó, 22 szabálytalankodó gyalogos, 14 biztonsági övet nem viselő autós is volt. Ugyanaznap 31 koccanásoso balesetet jegyeztek.</p>

Lebukott. A céckei rendőrök hálóján akadt fel szerdán délben egy berettyószéplkai motoros, a 21 éves M. V.-ről kiderült, nincs is jogosítványa. Ráadásul a motorja sem volt forgalomba iratva. Büntetőeljárás indult a felelőtlen fiatalember ellen.

 

Lopás. A margittai és értarcsai rendőrök az utóbbi településen razziáztak közbiztonsági megfontolásokból, és azonosítottak egy helyi 21 éves fiatalembert, akit azzal gyanúsítanak, hogy március 15-én biciklit lopott egy ottományi polgártól, majd ugyanazon a településen betört egy lakásba, ahonnan ezer lej összértékben két perzsaszőnyeget és egy flexet vitt el egyebek mellett. Minden lopott holmi meglett, visszakerült a jogos tulajdonosokhoz, az ügyben pedig büntetőeljárás indult.

 

Rongálás. Az autófosztogatások felderítésével foglalkozó rendőrségi iroda munkatársai rongálás jogcímén folytatnak eljárást a 23 éves váradi C. L. ellen, aki a vizsgálati anyag szerint április 5-én bezúzta egy parkoló autó hátsó szélvédőjét. A 20 éves váradi P. I. Is hasonló cipőben jár, miután április 10-én egy autó bal első ajtaját rongálta meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!