ERDON Helyi hírek

2008.04.17. 17:03

Játék a homokozóban

<p>Szatmárnémeti 15–ös számú óvodájában a 2008/2009–es tanévben 5 csoport indul (3 magyar és 2 román tannyelvű).</p>

Szatmárnémetiben, az Unirii (Honvéd) utca 9. szám alatt működő óvodában 13 óra után véget ér a tanítási program. A kicsik játékkal töltik el az időt míg arra várnak, hogy családtagjaik értük jöjjenek és hazavigyék őket. A gyermekek az óvoda termeiben színes kockákból várat építenek, meséskönyvet nézegetnek, színeznek. Olyan gyermekek is vannak, akik inkább az intézmény udvarán játszanak: a csúzdán szórakoznak, hintáznak, többen a homokozót vették bírtokukba.

Beiratkozás

A 15–ös számú óvodában a 2008/2009–es tanévben 5 csoport indul (3 magyar és 2 román tannyelvű). Az óvőnők május 2 és 15. között fogadnak el beiratkozásokat, úgy az ujonan érkezettektől, mint azoktól akik már ebben az tanévben is ott tanultak. A beiratkozáshoz szükséges a gyermek keresztlevél másolata, egy kérvény kitöltése, és a családorvos igazolása a gyermek egészségi állapotáról — tudtuk meg Bör Elisabeta vezető óvonőtől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!