ERDON Helyi hírek

2008.04.25. 14:53

Ifjúsági Napok hatodszor

<p>Szatmárnémeti — Május 9. és 11. között kerülnek megrendezésre a Szatmári Magyar Ifjúsági Napok a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés szervezésében. Az Animal Cannibals szórakoztatja majd a fiatalokat.</p>

„Az idei, hatodik alakalommal megrendezett Ifjúsági Napokon a sportté lesz a főszerep”— tájékoztatta lapunkat Veres Norbert a MIK elnöke. A rendezvény programja már szinte teljes egészében körvonalazódott. Pénteken két humorelőadást tekinthetnek meg az érdeklődő fiatalok, Lórán Barnabás, vagy ismertebb nevén Trabarna, aki a belsőégésű motorok hangjának utánzására specializálta magát, amelyeket életképekbe illeszt. „Remélhetőleg, nagy szeretettel fogadják majd a szatmári fiatalok a népnyelvben Hutyutyuként is ismert előadót”— tette hozzá Veres. Lórán Barna humorista május 9.–én, pénteken, kora délután 13 órakor lép fel önálló műsorával a szatmárnémeti Hám János Római Katolikus Iskolaközpontban, majd pedig a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban is megismétlődik az előadás.

Takarítónő

Az este folyamán a könnyűzenéjé lesz a főszerep, ugyanis az Animal Cannibals koncertezik a Las Vegas Clubban este tíz órai kezdettel, melyen felcsendül majd többek között, ismert slágerük a Takrítónő is. A szombati nap folyamán a sprotté lesz a főszerep, viszont azok sem fognak untakozni, akik nem szeretnének benevezni egyik sportágban sem, mivel este nyolckor szabadtéri filmvetítés lesz a Kölcsey Ferenc Főgimnázium udvarán. Ezt követi madj az esti retro mega karaokee party, mely a Down Town (volt Kormorán) nevű szórakozóhelyen kerül megrendezésre. Vasárnap pedig a sprotrendezvények döntői fognak lezajlódni. Veres hozzátette, hogy továbbra is várják olyan vállalkozó kedvű fiatalok jelentkezését, akik szívesen belekóstolnának az ilyen jellegű rendezvények szervezésének rejtelmeibe. Jelentkezni lehet Veres Norbertnél minden hérköznapon reggel kilenc és délután négy óra között az RMDSZ–székházban, a Mihai Vitezul utca 10 szám alatt. Az Ifjúsági Napok programját a www.mikszatmar.ro hónlapon olvashatják az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!