ERDON Helyi hírek

2008.04.02. 17:22

Gyermekek jogai

<p>Szatmár megye - Az egész országra kiterjedő gyermekek jogait népszerűsítő projekt az elemi iskolában tanító pedagógusoknak és rajtuk keresztül az I.–IV. osztályos gyermekeknek szól.</p>

Az egész országra kiterjedő projekt az elemi iskolában tanító pedagógusoknak és rajtuk keresztül az I.–IV. osztályos gyermekeknek szól. A projekt célja a gyermekek jogainak a népszerűsítése és a tiszteletben tartása. A szatmárnémeti Kisegitő Iskolában szervezték meg a diákok számára azt az országos versenyt, amelyre irodalmi– és képzőművészti munkákkal lehetet benevezni. A versenyre 156 tanuló nevezett be az ország több megyéjéből. Megyénből szatmárnémeti–, dobrácsapáti–, szatmárpálfalvi– és ombódi gyermekek küldték el pálymunkáikat a versenyre. Az iskolában kiállítást is szerveztek a gyermekek munkáiból, a legsikeresebb alkotásokat díjjazták. A megnyitó alkalmával Balaj Viorel iskolaigazgató megdícsérte a gyermekek munkáit, és kihangsúlyozta a pedagógusok felelősségét a gyermekek jogai védelmében és népszerűsítésében — tájékoztatott Costin Ramona pszihopedagógus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!