ERDON Helyi hírek

2008.03.31. 16:06

Szépen szerepeltek a mesevetélkedő országos döntőjén

<p>Szatmárnémeti – Szatmár megyét a Hám János Római Katolikus Teológiai Iskolaközpont Lovagok–, valamint a Nagykárolyi 3-as számú Általános Iskola Csipet-csapat csapata képviselte a mesevetélkedő országos döntőjén.</p>

Március 28 és 30 között Nagyváradon került megrendezésre a mesevetélkedő országos szakasza, melyen Szatmár megyét a Hám János Római Katolikus Teológiai Iskolaközpont Lovagok csapata, valamint a Nagykárolyi 3–as számú Általános Iskola Csipet–csapat csapata képviselte. A verseny oszrágos döntőjén 13 megye összesen 28 csapattal képviseltette magát. Amint azt Doloczki Márta tanítónő — a Lovagok csapatának vezetője — szerkesztőségünknek elmondta az I–IV. osztályos kisdiákok a verseny mellett változatos programokon vettek részt, mint: vártúra, bábszínház, számháború stb. A versenyen a Lovagok csapata ötödik, míg a Csipet–csapat hatodik helyezést ért el, a színpadi produkciók során pedig a Lovagok első helyen végzett, a Csipet–csapat pedig dícséretben részesült.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!