ERDON Helyi hírek

2008.03.27. 11:07

Szimpózium a drogfogyasztásról

<p>Bihar megye - Nemzetközi szimpózium zajlik március 28-án és 29-én a félixfürdői Poienita szállóban, melyen a drogfogyasztás jelenségét elemzik majd orvosi, valamint pszicho-szociális szempontból.</p>

A rendezvényt a Nemzetközi Drogellenes Központ Bihar megei filiáléja a megyei Drogellenes Megelőzési és Tanácsadsái Központtal, az Iskolai Pszichológusok Országos Szövetségével, a Bihar megyei Tanfelügyelőséggel és a debreceni Forrás Lelki Segítőkkel közösen szervezi, s mindez része a Fényt a fehér ködbe elnevezésű, PHARE CBC 2004 által finanszírozott porgramnak.
A feliratkozás 28-án reggel fél kilenctől zajlik, ezt követően tudományos ülésszakok és előadások következnek, 18 és 19 óra között pedig kerekasztal beszélgetés lesz az elhangzottakról. Következő nap szintén előadások és tudomáynos ülésszakok lesznek. A belépés ingyenes és mindenkit várnak, akit érdekel a téma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!