ERDON Helyi hírek

2008.03.28. 07:39

Megyei Tanács elnök-jelöltet állit az MPP

<p>Marosvásárhely – Tőkés András személyében Megyei Tanács elnök-jelöltet állit a Magyar Polgári Párt.</p>

A Tőkés személyére vonatkozó döntést magyarázva, Kelemen Ferenc a marosvásárhelyi szervezet vezetőségi tagja elmondta, hogy a jelöltet nem csak Marosvásárhelyen hanem az egész megyében ismerik és meg van győződve a siker lehetőségéről.
Tőkést, Donáth Adél vezetésével egy szakemberekből álló csoport fogja támogatni és tanácsokkal ellátni. Az MPP minden szakterületen rendelkezik szakemberekkel és a fő célja megpályázni és sikerre vinni minél több európai uniós projektet. Az MPP prioritásait a helyi prioritások fogják képezni. Nem tesznek majd olyan ígéreteket amiket nem tudnak valóra váltani vagy a választás másnapján elfelejtik azokat, fogalmazott Tőkés András. Keveset ígérünk de többet csinálunk, lehet majd a párt jelmondata.

Tervbe vették információs és dokumentációs központ létesítését minden településen ahol létezik szervezet, ami ez idáig húsz települést jelent. A terv szerint a települési központokban minden érdeklődő áttekintheti a párt programját és az internet hálózat segítségével a központi szervezethez jutathatja javaslatait észrevételeit vagy esetleges más fajta gondjait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!