ERDON Helyi hírek

2008.03.03. 12:07

Új rendőrséget avattak Bogyoszlón

<p>Bihar megye – Február közepén Vaskohszikláson avattak új rendőrségi központot, az elmúlt csütörtökön pedig Bogyoszlón költözhetett új székhelyre a rendőrörs.</p>

A létesítmények átadásai részei annak a törekvésnek, hogy a lakosságot a kor követelményeinek megfelelően szolgálják ki, áll a Rendőrség megyei központja által kiadott közleményben. A csütörtökön tartott átadási ünnepségen az avatószalagot a megyei rendőrség vezetője, Liviu Popa és Vékony Mihály polgármester vágta át. A létesítményt magyar és roman nyelvű egyházi szertartás szerint szentelték fel. A 16O négyzetméteres, a község központjában található, az Albis felé vezető út elágazásához közeli emeletes épületben korábban vendéglátó egység működött. Ezt vásárolta meg a rendőrség, és alakította saját igényei szerint: két iroda, egy irattár, egy ügyfélfogadási helyiség és egy szolgálati lakás van benne. A befektetésre elköltött 15O ezer lejt a szakminisztérium biztosította.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!