ERDON Helyi hírek

2008.03.09. 18:25

Egyszer csak elkészül a Coposu sétány

<p>Szatmár megye - Eredetileg 12 hónapos munkálatnak indult, de ma már a sokadik határidő módosításánál tartanak a Coposu sétánnyal kapcsolatban.</p>

A Szatmárnémeti újfőter sétányának modernizációs munkálatai a végéhez közelednek. A kivitelező vállalat a múlt hét végén hozzálátott az áruház mögött lévő terület rehabilitációjához is, ahol kicserélik a burkolóköveket és modern utcai világítótesteket helyeznek el. A sétány átadására több határidőt is meghirdettek már, azonban különböző, késedelemre okot adó problémák miatt mindig elhalasztották azt. Az eredetileg 12 hónaposra tervezett munkálatot tavaly szeptemberben kellett volna befejezniük, azonban a határidő lejárta után egy újabbat hirdettek meg, méghozzá január közepére. De ezt a határidőt sem sikerült tartani, a munkatelep bejáratánál elhelyezett táblán most április 30. szerepel a befejezés időpontjaként.

Gugulya–Hégető Lóránd

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!