ERDON Helyi hírek

2008.03.14. 12:43

Egyetlen csapatként

<p>Szatmárnémeti - Immár második alkalommal került megrendezésre a Rotaract diákszínjátszó fesztivál, melyen a <B><I>Dariu</I></B><B><I>Pop</I></B><B><I>Általános</I></B><B><I>Iskola</I></B> V–VIII. osztályos diákjaiból álló csoportja egyedüliként képviselte a magyar tannyelvű oktatást megyénkben.</p>

A ScullerElza magyartanárnő által vezetett és felkészített csapat a Rózsa és Ibolya című mesejátékot adták elő szerda délután az Északi Színház színpadán. Amint azt Sculler Elza elmondta a díjkisztót a szervezők az Oscar díjak kiosztásához hasonlóan szervezték meg, így a jelölések során az általános iskolák kategóriájában első nevezést kapott a Rózsa és Ibolya című darab. Emellett legjobb férfi alakításban Kasza Dániel lett nevezve (Rózsa szerepében), valamint nevezést kapott Dúl Szabó Nóra (boszorkány szerepében) és Magdás Walter (tündérkirály szerepében). A mellékszerepben legjobb fiú alakítástért járó díjat Magdás Walter kapta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!