ERDON Gyászhír

2014.02.05. 09:12

Gyászhírek 2014.02.05

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, GÁLIK LÁSZLÓ életének 60. évében hosszú, súlyos szenvedés után elhunyt. Temetése február 6-án 13 órától a biharpüspöki ravatalozóból. Nyugodj békében. Szerető felesége Teri, fiai Robi és Laci.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, GÁLIK LÁSZLÓ életének 60. évében hosszú, súlyos szenvedés után elhunyt. Temetése február 6-án 13 órától a biharpüspöki ravatalozóból. Nyugodj békében. Szerető felesége Teri, fiai Robi és Laci.

Szomorú szívvel búcsúzunk szerető gyermekemtől, GÁLIK LÁSZLÓTÓL. Emlékét örökké megőrizzük. Örökké gyászoló édesanyja.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy szeretett édesapám, CEFÁN ISTVÁN súlyos betegség után elhunyt. Bánatos fia Pityu és neje Erzsike, unokái Brigitta, Edina és István.

*

„Az örök valóságban együtt leszünk Krisztussal és szeretteinkkel!” KISDED ELLA, VAPREZSÁN KÁROLY, GÁLIK LÁSZLÓ, VÂLCEANU VIORICA, TODERAŞ VASILE, PAUL IOAN, BRÂNZAŞ GHEORGHE, CRĂCIUN PETRU. Részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Őszinte részvétünk a gyászoló családnak BALASKÓ JOLÁN elhunyta miatt érzett fájdalmában. A szomszédok, Nábosnyi Lajos és Kati.

*

Eltelt 6 év, hogy a szeretett férj, apa, nagyapa, KÁSA GÉZA (volt autószerelő) nincs közöttünk. Nincs olyan nap, hogy ne gonoljak rád. Nyugodj békében! Feleséged Ilona és gyermekeid.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa és nagyapa ARDELEAN SÁNDOR (BENGO) 58 éves korában rövid, de súlyos szenvedés után elhunyt. Nyugodjon békében! Szerető családja.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk édesapára, BARUCZA GÉZA LAJOSRA halálának 20. évfordulóján. Elment tőlünk mint a lenyugvó nap, de a szívünkben él, örökre ott marad. Másképp lenne minden ha velünk lennél, hozzánk szolnál, ha ránk nevetnél. Csak egy fénysugarat hagytál, az emlékedet. Emléked örökké megőrzi feleséged Berta, fiad Péter.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezem a legdrágább férjre, KUPÁS FERENCRE (Diószeg), ki hat hónapja távozott tőlem.

„Megtört lelkem csupa könny és bánat,

A virágos rét nélküled sivár és száraz.

Megszakad a szívem, mert örök búcsút vettél,

Csillagok közt a legfényesebb lettél.

Angyali mosolyod nem ragyog rám többé

De te a szívemben élsz mindörökké.

Elvitted a derűt, a fényt, a meleget,

Csak egy sugarat hagytál, az emlékedet.”

Nyugodj békében, Isten őrködjön pihenésed felett! Örökké bánatos feleséged Marika.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy szeretett férj, édesapa és nagyapa, VARGA JÓZSEF 82 éves korában rövid szenvedés után elhunyt. Temetése 2014. február 5-én, 12 órakor a városi kápolnából. Nyugodj békébe! Búcsúzik tőle felesége Neli, lánya Nelike, veje Florin, unokája István, unokamenye Izabela.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága halottunkra, PAPP GIZELLÁRA, aki már 9 éve elment.

„Ott pihensz, ahol nem már nem fáj semmi,

S nyugalmadat nem zavarja senki.

Életed elszállt, mint a virágillat

De emléked ragyog, mint a fényes csillag.” Bánatos családja.

*

Mély megrendüléssel értesültünk a jó barát és kolléga NOSZ ZOLTÁN (tanár) elhunytáról. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Eva és Marţian Pirtea.

*

Mély megrendüléssel értesültünk drága barátnőnk, SZELEZSÁN MÁRIA (volt nagyváradi lakos), igazi jó barát hirtelen elhunytáról Budapesten. Akik ismertük, soha nem feledjük. Őszinte részvétünk lányának GABIKÁNAK és családjának. Éva és Karcsi.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a VARGA családnak a szeretett férj, édesapa, nagyapa, VARGA JÓZSEF elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodj békében! Szentkirályi Florika és Gabriela.

*

Örök szeretettel emlékezünk édesapánkra, KUPÁS FERENCRE (Diószeg). Ébresztjük a napot, hogy ma szebben kéljen/ Édesapánk sírja felett arany fénye lengjen./ Amíg ő védett, nem ért minket bánat,/ Köszönjük neked Istenünk az édesapánkat!/ Elhagyott, bár ő nem tehetett róla,/ A halál a búcsú legrosszabb módja./ Elragadta tőlünk s nem tehettünk semmit,/ Amikor sírunk nem vigasztal senki/ Drága édesapánk nem feledünk soha! Gyermekei és azok családjai.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága édesanya, nagymama és dédmama, ÖZV. HÍZÓ IRÉNKE (élt 89 évet, Szentimre) örökre megpihent. Temetése február 5-én, 2 órakor lesz a gyászháztól (187 szám). Örök álma felett őrködjön az Isten, hogy fájdalma után, nyugodalma legyen. Szívünkben örökké élni fog! Gyászolja lánya Irénke, unokája Gyula, unokamenye Gabriella és dédunokája Róbert.

*

Fájó szívvel emlékezünk szeretett halottunkra, FEKETE IRMÁRA (Hegyközszáldobágy) halálának második évfordulóján. Egyszer minden út lezárul, egyszer minden kín elcsitul. Nem marad utánad semmi más, csak szeretet és hű emlékezés. A gyászoló család.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!