ERDON Gyászhír

2013.10.27. 22:31

Id. Facsar Gyula

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára, apósra és nagytatára, ID. FACSAR GYULÁRA (Értarcsa), aki 1 éve itthagyott bennünket. A temető csendje ad neked nyugalmat, szívünkben a bánat, míg élünk, megmarad. Hiába múlnak a napok, évek, egyre jobban fájnak az emlékek. Kicsordul a könnyünk a sírodnál, mélységesen fáj, hogy bennünket itthagytál. Egy remény van, mi éltet és vezet, hogy egyszer majd találkozunk veled. Bánatos felesége, 3 gyermeke, veje és 3 unokája.

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára, apósra és nagytatára, ID. FACSAR GYULÁRA (Értarcsa), aki 1 éve itthagyott bennünket. A temető csendje ad neked nyugalmat, szívünkben a bánat, míg élünk, megmarad. Hiába múlnak a napok, évek, egyre jobban fájnak az emlékek. Kicsordul a könnyünk a sírodnál, mélységesen fáj, hogy bennünket itthagytál. Egy remény van, mi éltet és vezet, hogy egyszer majd találkozunk veled.

Bánatos felesége, 3 gyermeke, veje és 3 unokája.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!