ERDON Gyászhír

2013.10.15. 13:02

Bányai Imre

<p class="mceWPmore" title="More...">Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága jó férjre, édesapára, apósra és nagyapára, BÁNYAI IMRÉRE (Érsemjén, élt 75 évet), akit hat hete kísértünk utolsó útjára. „Gyönyörű szemében a fény még csillogott, Még az utolsó napokban is csak mosolygott. Mosolygott, mert hitt, mosolygott, mert élt, Semmi mást nem akart ő, csak élni még. Küzdött, míg tudott, míg volt ereje, De a végzet őt is utolérte.”

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága jó férjre, édesapára, apósra és nagyapára, BÁNYAI IMRÉRE (Érsemjén, élt 75 évet), akit hat hete kísértünk utolsó útjára. „Gyönyörű szemében a fény még csillogott, Még az utolsó napokban is csak mosolygott. Mosolygott, mert hitt, mosolygott, mert élt, Semmi mást nem akart ő, csak élni még. Küzdött, míg tudott, míg volt ereje, De a végzet őt is utolérte.”

Nem vársz már minket ragyogó szemekkel, nem örülsz már nekünk szerető szíveddel, de mi abban reménykedünk, hogy jó helyre mentél, hisz a jónál is jobbat érdemeltél. Örök álom zárta le drága szemed, megpihent dolgos két kezed.

Mély fájdalommal őrizzük áldott emlékedet!

Bánatos családja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!