ERDON Eletmód

2011.07.22. 08:22

10 kiváló eksüvői asztaldísz

Ha esküvői asztal, akkor virágdísz. Valóban gyönyörűek a virágok, de számos egyébből is készíthetünk díszeket az esküvői asztalokra, amelyek legalább olyan jól mutatnak, mint a virágok.

Ha esküvői asztal, akkor virágdísz. Valóban gyönyörűek a virágok, de számos egyébből is készíthetünk díszeket az esküvői asztalokra, amelyek legalább olyan jól mutatnak, mint a virágok. Ha te is valami különlegesre, újszerűre és eredetire vágysz, íme néhány pompás ötlet:

1. Csak természetesen

Teremts növényeskertet az eskövői asztalon. Szerezz be a helyi csemetéskertből apró palántákat, vagy ha van rá időd, ültesd el te magad a magvakat. Ültethetsz virágokat, például gerberát, tulipánt, nárciszt vagy orhideát, amelyek apró cserepekben nagyon jól mutatnak, de a zöld fűfélék vagy a gyógynövények is legalább olyan szépek. A kaktusz kiváló ötlet a Mexikói vagy a vadnyugati témájú esküvőkre. Nagyon jól mutat az alacsony dobozokban növesztett zöld fű is. Sőt ha igazán nagy meglepetést szeretnél okozni, ajándékozd a palántákat a vendégeknek. Tűzz minden palántára egy cédulát azzal a felirattal, hogy "Kérlek vigyél haza!" vagy " szúrj a földbe egy apró kártyát, hogy "Elvihető".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!